Venčanja, proslave i poslovni događaji - Gabbiano Yachting Club

gabbiano logo Obeležite Vaše venčanje ili poslovni događaj na najlepši način. Provedite prijatne trenutke na najlepšem splavu na Dunavu sa svojim prijateljima, porodicom ili kolegama i poslovnim prijateljima uz blistav pogled na reku i znamenitosti Beograda.
Kej oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija) 11070 Beograd, Srbija
Telefon: 063-836-1462

Yaching Club & Event Centar

Gabbiano Caffe & Restoran je na dva nivoa, sa otvorenom kuhinjom, tako da gosti mogu gledati proces prireme jela. Prostran, elegantan i dobro opremljen prostor u kombinaciji sa stručnim osobljem čini Gabbiano idealnim mestom za uspešno organizovanje svih vrsta svečanosti, kao i poslovnih sastanaka, seminara, konferencija, prezentacija , promocija, modnih revija. Kapacitet restorana je 250 gostiju, a sa baštom može ugostiti i do 500 osoba.

Najlepša bašta na Dunavu


Ako želite da uživate u prirodi i provedete prijatne trenutke sa svojim prijateljima, preporučujemo Vam najveću i najlepšu baštu na Dunavu, koja pruža blistav i veličanstven pogled na reku i sjajnu i opuštajuću atmosferu.

Caffe i restoran na dva nivoa


Elegantan i moderan ambijent restorana, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima. Prostor je klimatizovan, akustičan, tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom. Učinićemo da Vaša proslava ili event budu vredni sećanja.

Gabbiano je i odličan porodični restoran. Naš cilj je da svakom gostu pružimo brzu, profesionalnu i prijatnu uslugu, kako bi zaslužili Vaše poverenje i opravdali očekivanja.

Naša kuhinja - gde gastronomski snovi postaju stvarnost

Meni je internacionalan, sa naglaskom na mediteranskoj i italijanskoj kuhinji. U restoranu je sve home made, počevši od hleba i peciva, preko testenine i kolača, do ceđenih sokova od pomorandže, jabuke, ananasa, šargarepe, mandarine i drugog voća. Sva jela se pripremaju od posebno biranih svežih organskih namirnica. Uz dobru hranu, kvalitetna vina i vrhunsku uslugu provešćete prijatne trenutke u nezaboravnom ambijentu. Otvorena kuhinja omogućava gostima da vide proces pripreme jela.

„Spanoulis Court“ na poklon Beogradu


Na šetalištu kod „Gabbiana“ 27.06.2015. je svečano otvoren „Spanoulis Court“, dar agencije BeoBasket Beogradu povodom 20 godina uspešnog poslovanja na gotovo svim meridijanima gde se igra košarka. Time su ljubitelji basketa dobili su pravi kutak na novobeogradskom šetalištu. Događaju je svojim prisustvom uveličao i Vasilis Spanulis koji je prilikom otvaranja terena istakao:

„Drago mi je što sam ovog popodneva sa vama, što će deca imati priliku da igraju na ovako lepom terenu. Sećam se da sam i ja imao sličan početak u njihovim godinama. Hvala svima što su došli“, rekao je jedan od najboljih grčkih košarkaša svih vremena.

Kontaktirajte nas za informacije i dogovor

Uvek smo raspoloženi da Vam pružimo dodatne informacije kako bismo izašli u susret Vašim željama

Posetite nas, biće nam drago da Vas ugostimo!